Antena Meniu Search
x

Român pe moarte sub excavatorul de 22 de tone, s-a prăbușit cu el 6 metri, într-o carieră din Austria

Un român a fost pe moarte, după ce a fost prins sub excavatorul de 22 de tone. S-a prăbușit cu el 6 metri, într-o carieră din Austria. Un elicopter a venit la locul accidentului pentru a-l prelua și transporta la spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.10.2020, 08:44

  • Românul care a căzut cu excavatorul în carieră are 38 de ani.
  • Cinci mașini de salvare au intervenit la locul accidentului.

Un excavator s-a prăbușit pe 4 octombrie, după prânz, în cariera Herschenberg din Kleineibenstein, Austria, iar salvatorii au oferit presei, marți, primele imagini. Utilajul uriaș, de 22 de tone, pe roți, nu pe șenile, era manevrat de un român în vârstă de 38 de ani, scrie noen.at.

Românul a fost prins sub excavator și rănit foarte grav, fiind nevoie de zeci de minute pentru a fi scos de sub fiare. După ce a fost extras, șoferul excavatorului a trebuit să fie dus la spitalul Horn cu un elicopter.

Din motive necunoscute, românul a ieșit spre dreapta de pe un drum abrupt care ducea în carieră și a căzut șase metri cu excavatorul. Brațul acestuia s-a rupt și a sărit pe partea dreaptă a vehiculului.

Cinci mașini de salvare și zece pompeiri și paramedici au acționat la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român pe moarte sub excavatorul de 22 de tone, s-a prăbușit cu el 6 metri, într-o carieră din Austria