Antena Meniu Search
x

Român salvat de pompieri, după ce a amenințat că se aruncă de pe unul dintre zidurile fortăreței dintr-un oraș din Spania

Autoritățile din Velez-Malaga, Spania, au avut de luptat mai mult de o oră pentru a convinge un român să renunțe la ideea de a se sinucide.

De Cristi Ioniţă la 23.06.2020, 16:34
Nu se cunoaște motivul care l-a împins pe român să recurgă la un asemenea gest
Românul a dat bătăi de cap autorităților locale mai mult de o oră - Euro Weekly News
  • Polițiștii vor să afle motivul care l-a împins pe român să recurgă la un asemenea gest.
  • Românul a fost tras de pe zidul respectiv de pompieri, fără a păți ceva.

Românul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a urcat pe unul dintre zidurile fortăreței din oraș și a amenințat că se aruncă în gol.

Conform Euro Weekly News, mai mulți trecători, dar și autorități locale au intervenit în speranța de a-l convinge pe român să renunțe la ideea sa.

În cele din urmă, după mai mult de o oră de negocieri, un echipaj de pompieri a intervenit și a reușit să-l tragă pe român de pe zidul respectiv, fără ca acesta să pățească ceva.

Românul a fost condus la spital, pentru un control medical, și urmează să fie supus unei ancheta pentru a se stabili cu exactitate motivul care l-a împins să recurgă la un asemenea gest.

Sursa amintită precizează că bărbatul este prieten cu tatăl românului care a căzut de pe același zid, în 12 iunie, în mod accidental, și a suferit răni grave.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Român salvat de pompieri, după ce a amenințat că se aruncă de pe unul dintre zidurile fortăreței dintr-un oraș din Spania

Breaking News

România, ținută la ușa Schengen, ar putea merge împotriva Austriei la Curtea Europeană de Justiție....

România, ținută la ușa Schengen, ar putea merge împotriva Austriei la Curtea Europeană de Justiție. Ce soluții ne mai rămân