Antena Meniu Search
x

Român salvat de pompieri, după ce a amenințat că se aruncă de pe unul dintre zidurile fortăreței dintr-un oraș din Spania

Autoritățile din Velez-Malaga, Spania, au avut de luptat mai mult de o oră pentru a convinge un român să renunțe la ideea de a se sinucide.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.06.2020, 16:34

Nu se cunoaște motivul care l-a împins pe român să recurgă la un asemenea gest
Românul a dat bătăi de cap autorităților locale mai mult de o oră - Euro Weekly News
  • Polițiștii vor să afle motivul care l-a împins pe român să recurgă la un asemenea gest.
  • Românul a fost tras de pe zidul respectiv de pompieri, fără a păți ceva.

Românul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a urcat pe unul dintre zidurile fortăreței din oraș și a amenințat că se aruncă în gol.

Conform Euro Weekly News, mai mulți trecători, dar și autorități locale au intervenit în speranța de a-l convinge pe român să renunțe la ideea sa.

În cele din urmă, după mai mult de o oră de negocieri, un echipaj de pompieri a intervenit și a reușit să-l tragă pe român de pe zidul respectiv, fără ca acesta să pățească ceva.

Românul a fost condus la spital, pentru un control medical, și urmează să fie supus unei ancheta pentru a se stabili cu exactitate motivul care l-a împins să recurgă la un asemenea gest.

Sursa amintită precizează că bărbatul este prieten cu tatăl românului care a căzut de pe același zid, în 12 iunie, în mod accidental, și a suferit răni grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român salvat de pompieri, după ce a amenințat că se aruncă de pe unul dintre zidurile fortăreței dintr-un oraș din Spania