Antena Meniu Search
x

Român, ucis în bătaie de un conaţional în Italia. Bărbatul de 56 de ani a fost găsit cu nasul şi cu capul spart

A plecat pentru o viaţă mai bună, dar a ajuns să fie ucis cu mâinile goale pe o stradă din Roma. Un român de 56 de ani a fost găsit cu capul şi nasul spart într-o clădire abandonată din cartierul Spinaceto.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 09:48

Român, ucis în bătaie de un conaţional în Italia. Bărbatul de 56 de ani a fost găsit cu nasul şi cu capul spart - Shutterstock

Bărbatul a fost găsit în stare gravă, duminică dimineaţa, dar a murit mai târziu la spitalul Sant’Eugenio. Anchetatorii au făcut cercetări la faţa locului, iar ulterior, un român de 50 de ani a fost identificat ca posibil autor al crimei şocante. Bărbatul nu a fost încă reţinut.

Ucis cu mâinile goale

Poliţiştii cred că fapta s-a petrecut în urma unei altercații între persoanele fără adăpost care locuiesc în zona fostei Città del Rugby, considerată unul dintre simbolurile risipei.

Complexul ar fi trebuit să fie funcțional încă din 2004 și a costat cel puțin 33 de milioane de euro. După aproape douăzeci de ani, zona este complet abandonată, scrie La Reppublica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Român, ucis în bătaie de un conaţional în Italia. Bărbatul de 56 de ani a fost găsit cu nasul şi cu capul spart