Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Româncă acuzată de abuz împotriva animalelor, în Spania, sute de câini fiind ținuți în condiții nepotrivite

O româncă de 50 de ani a fost pusă sub acuzare pentru abuz împotriva animalelor, în Spania, după ce sute de câini au fost ținuți în condiții nepotrivite.

de Cristi Ioniţă

la 05.06.2020 , 16:38

Autoritățile locale vor decide ce vor face cu sutele de câini
Polițiștii spanioli au rămas înmărmuriți de ce au găsit la fața locului - Newsflash via The Sun
  • 544 de câini erau ținuți într-o clădire de româncă și de partenerul de viață al acesteia.
  • Autoritățile locale urmează să stabilească ce vor face cu sutele de câini.

Româncă și partenerul ei de viață, un britanic de 69 de ani, transformaseră o fostă fermă de crescut iepuri într-o zonă în care adunau câini.

Conform The Sun, polițiștii spanioli au început încă din martie să adune probe despre zona respectivă, iar în timpul perchezițiilor efectuate au rămas înmărmuriți de ce au găsit la fața locului.

544 de câini erau ținuți în condiții înfiorătoare în clădirea situată în apropiere de Maella.

Articolul continuă după reclamă

Câinii erau subnutriți, deshidratați și înghesuiți în cuști pentru iepuri.

Polițiștii spanioli au trăit momente cutremurătoare, câinii începând să se lipească de ei, ca într-un strigăt de ajutor, în momentul în care erau eliberați pe rând din cuști.

Românca și britanicul sunt puși sub acuzare pentru abuz împotriva animalelor, însă ancheta este departe de a fi finalizată și nu este exclus să apară și alte acuzații la adresa lor, fiind bănuiți inclusiv că făceau contrabandă cu câini.

În plus, polițiștii au descoperit că nu existau documente necesare pentru a putea adăposti atât de mulți câini, iar la fața locului au fost descoperite mai multe medicamente expirate.

Autoritățile locale vor stabili ce vor face cu sutele de câini. Vorbim despre 294 de adulți și 250 de pui de diferite rase precum pudel, terrier, pomeranian sau chihuahua.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Româncă acuzată de abuz împotriva animalelor, în Spania, sute de câini fiind ținuți în condiții nepotrivite