Antena Meniu Search
x

Româncă arestată în Italia pentru că îşi exploata fiica minoră. Unul dintre clienţi avea 90 de ani

Poliţiştii italieni din Ragusa, Sicilia, anunţă reţinerea a cinci persoane în urma efectuării operaţiunii Green House, acţiune ce viza cazuri de exploatare a forţei de muncă în mediul rural.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.06.2019, 13:35

Minora era batjocorită de muncitorii din agricultură
Românca îşi exploata constant fata minoră de 13 ani - La Repubblica

Poliţiştii italieni din Ragusa, Sicilia, anunţă reţinerea a cinci persoane în urma efectuării operaţiunii Green House, acţiune ce viza cazuri de exploatare a forţei de muncă în mediul rural.

Printre persoanele reţinute se află şi o româncă acuzată că şi-a exploatat fiica minoră de numai 13 ani pe care o punea să se culce cu diferiţi bărbaţi în schimbul unor sume de bani, bunuri sau alte beneficii.

Românca minoră era batjocorită de muncitorii din agricultură, după programul de lucru

Conform La Repubblica, cele două nu aveau un domiciliu stabil, iar mama fetei s-a gândit că aceasta ar fi singura posibilitate de îmbunătăţire a condiţiilor precare în care cele două trăiau.

Pe acelaşi subiect

Fata era de obicei batjocorită seara, după ce muncitorii din agricultură se întorceau de pe câmp. În schimbul acestor servicii, cele două primeau un loc unde să doarmă sau unde doar să facă un duş, bani, ţigări sau băuturi alcoolice.

Au fost identificaţi mai mulţi bărbaţi care au profitat de minoră, italieni, români sau nord-africani.

Anchetatorii au intrat la bănuieli după ce au remarcat că minora nu are un comportament adecvat pentru vârsta ei.

Este anchetat inclusiv un italian de 90 de ani care ar fi profitat de românca minoră

Românca a fost reţinută alături de patru bărbaţi care ar fi profitat de minoră. Aceştia riscă să fie acuzaţi de viol, în condiţiile în care, în Italia, vârsta minimă pentru a profita de un minor, cu consimţământ, este de 14 ani.

Un italian de 61 de ani i-a oferit româncei posibilitatea ca cele două să locuiască în permanenţă în casa lui, cu condiţia ca el să aibă drepturi depline asupra minorei.

Un italian, de 90 de ani, este acuzat şi el că a profitat de minoră, dar a fost lăsat sub control judiciar cu interdicţie de a părăsi localitatea.

Anchetatorii vorbesc despre o poveste greu de imaginat. Inclusiv psihologii care au preluat-o pe minora de 13 ani au rămas înmărmuriţi de povestea acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Româncă arestată în Italia pentru că îşi exploata fiica minoră. Unul dintre clienţi avea 90 de ani