Antena Meniu Search
x

Video Românca arestată pe nedrept în Spania, după ce Poliția a confundat-o, cere despăgubiri. Timp de 6 zile, ea şi fiica ei au trecut prin clipe grele

Clipe de coşmar pentru o româncă stabilită în Spania. Femeia a petrecut șase zile în închisoare din cauza unei erori judiciare. Poliţia a confundat-o cu o altă persoană, căutată pentru o evadare din închisoare şi a arestat-o. După ce şi-a dovedit nevinovăţia, românca a depus o plângere la Ministerul Justiției, pentru a primi despăgubiri.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 19:25

Vezi și

Mirela Stoian trăiește în Spania de peste două decenii şi niciodată nu a avut probleme cu legea, până recent, când, pe nedrept, a fost încătuşată şi dusă în arest. Mirela spune că a mers la poliţia din Almuniecar să anunţe că i-a fost furată motocicleta. Acolo, însă, poliţiştii au confundat-o cu o altă persoană, căutată pentru că evadase din închisoare, şi au arestat-o, fără prea multe explicaţii. 

Mirela Stoian, românca arestată: Au trimis un echipaj şi mi-au spus că sunt arestată. Atunci le-am zis: "Poftim? Dar eu am venit să reclam furtul unei motociclete".

Au urmat şase zile de coşmar

Au urmat şase zile de coşmar. Închisă într-un penitenciar din Granada, românca a cerut ajutorul mai multor avocați. După mai multe demersuri şi chiar după intervenţia directorului închisorii, situația româncei, care lucrează ca bucătăreasă într-un bar de pe coasta Granadei, a fost rezolvată. 

Pe acelaşi subiect

Mercedes Fernandez, avocata româncei: Din câte ne-au spus de la tribunalul din Palma de Mallorca, a fost o greşeală, o greşeală pe calculator. Nu şi-o explică. 

Mai exact unul dintre agenţii de poliţie a introdus greşit datele personale în ordinul de arestare şi aşa s-a ajuns ca Mirela să se trezească după gratii. 

Femeia spune că nu a reuşit să treacă peste zilele terifiante pe care le-a petrecut în arest, mai ales că se ştia nevinovată. 

Mirela Stoian, românca arestată: Mă simt foarte rău. Mă gândeam că nu voi mai ieşi niciodată de acolo. Odată ce ajungi la închisoare, e foarte greu să ieşi. După 20 de ani în care am stat în Spania, să ajung la închisoare, fără să fac nimic... asta chiar e groaznic. 

Românca cere acum despăgubiri pentru clipele de groază pe care le-a trăit atât ea, cât şi fiica sa în vârstă de 15 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Românca arestată pe nedrept în Spania, după ce Poliția a confundat-o, cere despăgubiri. Timp de 6 zile, ea şi fiica ei au trecut prin clipe grele