Antena Meniu Search
x

O româncă din Italia și-a sufocat bebelușul nou-născut și l-a aruncat într-un boschet

O româncă din Italia a fost reținută de polițiști după ce și-a sufocat bebelușul nou-născut și l-a aruncat într-un boshet. Descoperirea macabră a fost făcută luni, pe 16 septembrie. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.09.2019, 21:14

O româncă din Italia și-a sufocat bebelușul nou-născut și l-a aruncat într-un boschet
Românca a refuzat să discute cu anchetatorii - ladige.it

O româncă din Italia a fost reținută de polițiști după ce și-a sufocat bebelușul nou-născut și l-a aruncat într-un boshet. Descoperirea macabră a fost făcută luni, pe 16 septembrie. 

Din investigațiile procurorilor din Bolzano, nordul Italiei, a reieșit că femeia, în vârstă de 25 de ani, lucra sezonier la cules de mere, într-un mic orășel din regiunea Tirol.

La începutul săptămânii, doi turiști care au ieșit la plimbare cu câinele au văzut ceva suspect într-un boschet de pe marginea drumului, iar la o privire mai atentă au observat un nou-născut lipsit de viață, fără hăinuțe pe el.

Oamenii au alertat rapid proprietarul unui restaurant din zonă, care a sunat imediat la 112. "Copilul era dezbrăcat, dar curat, un băiețel. Nu am putut să mă uit, eram în stare de șoc. Turiștii însă i-au atins o mână și au spus că este rece", a declarat bărbatul, potrivit ladige.it.

Un medic sosit la fața locului l-a examinat pe copil și a stabilit că acesta murise cu doar câteva ore în urmă.

Copilul a fost sufocat după naștere

Inițial, procurorii au luat în calcul un avort spontan, ce ar fi putut avea loc datorită naturii muncii de teren și a greutăților ridicate de muncitorii care culeg mere, însă varianta a fost exclusă astăzi, după anunțarea rezultatelor autopsiei.

Potrivit agenției de presă ANSA, băiețelul a fost sufocat imediat după naștere. "La finalizarea autopsiei a reieșit că acesta a fost născut viu și a apucat să respire", a anunțat procuratura din Bolzano.

Potrivit magistraților, copilul mai avea și alte răni, însă acestea nu au provocat decesul, fiind datorate, cel mai probabil, faptului că a fost aruncat la pământ.

Românca a refuzat să vorbească

În cursul zilei de joi, românca a fost reținută de oamenii legii și spitalizată, deoarece avea o hemoragie, iar ulterior transferată către un penitenciar din zonă. 

Astăzi, femeia a fost interogată din nou, dar a refuzat să răspundă la întrebări. Procurorii o cercetează pentru două capete de acuzare - omor agravat și ascunderea cadavrului.

Anchetatorii au interogat mai multe persoane și au făcut percheziții în camera româncei, pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » O româncă din Italia și-a sufocat bebelușul nou-născut și l-a aruncat într-un boschet