Antena Meniu Search
x

Românca Laura Georgiana Bălan, la Miss World Canada

O româncă are toate şansele să reprezinte Canada la Miss World 2014. Laura Georgiana Bălan a convins juriul că merită un loc în finala care va avea loc la Vancouver, pe 10 mai. Concurenta ei directă e o moldoveancă de 19 ani.

Vezi și

 Un motiv în plus să fie mândră că a ajuns în cel mai titrat concurs de frumuseţe din lume: Miss World, etapa Canada.

Laura Georgiana Bălan a plecat de mulţi ani din România, împreună cu familia, şi din 2004 locuieşte în Montreal, unde e studentă la Psihologie. Pentru a se întreţine, Laura lucrează şi într-un restaurant.

Tânăra de 24 de ani s-a înscris la preselecţia pentru Miss World Canada, dintr-o joacă. Însă, după mai multe interviuri şi câteva şedinţe foto, Laura a ajuns printre finaliste.

Ea va pleca la Vancouver, unde în perioada 3-10 mai va avea loc finala concursului Miss World Canada. Pentru seara cea mare, adică finala din 10 mai, românca are şi un număr special.

Concurenţa va fi acerbă. Sunt 40 de fete care râvnesc la titul Miss World Canada. Printre ele şi Viorica Lefter, o tânără de doar 19 ani din Republica Moldova, care se află pe locul şapte în preferinţele canadienilor care au votat pe site-ul oficial al concursului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Românca Laura Georgiana Bălan, la Miss World Canada