Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără româncă scalpată într-un atelier auto din Italia. Fata şi-a prins părul într-un lift hidraulic

Scene de groază într-un atelier auto din Occhieppo Superiore, o comună din provincia Biella, Italia. O româncă de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a prins părul într-un lift hidraulic.

de Veronica Micu

la 04.03.2020 , 09:23

Scene de groază într-un atelier auto din Occhieppo Superiore, o comună din provincia Biella, Italia. O româncă de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a prins părul într-un lift hidraulic.

Potrivit La Stampa, atelierul funcţiona ilegal, fiind închis de carabinieri în octombrie 2018, pentru că nu avea autorizație.

Marţi, fata se afla în atelier împreună cu iubitul ei, care era prieten cu patronul şi care venise la atelier pentru a-şi repara maşina.

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, părul lung al tinetei de 26 de ani, rezidentă în Biella, a fost prins într-un lift hidraulic, iar forța utilajului i l-a smuls cu tot cu scalp.

S-a întâmplat în câteva secunde, înainte ca cei prezenți să poată reacționa la strigătele de durere ale victimei sau să poată interveni în vreun fel. 

Românca de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a prins părul într-un lift hidraulic

Pielea capului a fost efectiv jupuită, scriu jurnaliştii italieni.  

Iubitul fetei, tot român, a dus-o rapid la secția de urgență a spitalului Ponderano, de unde a fost transportată la CTO pentru a fi supusă unei intervenții de reconstrucție.

Carabinierii au deschis o anchetă în acest caz.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Tânără româncă scalpată într-un atelier auto din Italia. Fata şi-a prins părul într-un lift hidraulic