Antena Meniu Search
x

Români arestaţi pentru crimă în Italia. Victima avea 84 de ani

O femeie de 84 de ani din Italia a murit după ce, cu cinci zile în urmă, a fost bătută de doi români care voiau să-i fure din casă. Rănită grav, eaa fost operată de două ori, dar nu a fost suficient pentru a-i opri hemoragia cerebrală

Vezi și

O femeie de 84 de ani din Italia a murit după ce, cu cinci zile în urmă, a fost bătută de doi români care voiau să-i fure din casă. Rănită grav, eaa fost operată de două ori, dar nu a fost suficient pentru a-i opri hemoragia cerebrală.

În cele din urmă organismul ei a cedat. Românii, în vârstă de 22 şi 26 de ani au fost arestaţi şi vor fi judecaţi pentru crimă. Nora femeii, victimă şi ea a celor doi tineri, se află în spital.

În urmă cu cinci zile, când bătrâna şi nora ei de 53 de ani se întorcea de la cumpărători i-au surprins pe cei doi hoţi chiar în casă. Anchetatorii spun că au fost atacate cu o violenţă ieşită din comun de românii care au fugit apoi cu 300 de euro şi câteva bijuterii. Bătrâna a ajuns în stare critică la spital şi, în ciuda eforturilor depuse de medici, a murit după 5 zile petrecute la terapie intensivă.

Tinerii, acuzaţi până acum de tentativă de omor, riscă zeci de ani de închisoare după ce acuzaţia s-a schimbat în ucidere din culpă. Au fost arestaţi la o zi după jaf, la un control în trafic. În faţa anchetatorilor, cei doi români de 22 şi 26 de ani au declarat că s-au speriat şi că nu au vrut să le rănească pe cele două femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Români arestaţi pentru crimă în Italia. Victima avea 84 de ani