Antena Meniu Search
x

11 români au păcălit regulile izolării și au dat o petrecere pe acoperișul blocului în care locuiesc în Italia

11 români au fost prinși de polițiștii italieni, după ce au păcălit regulile izolării și au dat o petrecere pe acoperișul blocului în care locuiesc în orașul Latina.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.03.2020, 18:50

Patru dintre români au fost amendați
A fost nevoie de intervenția mai multor polițiști pentru a întrerupe petrecerea dată de români - Latina Oggi
  • 11 români au păcălit regulile izolării și au dat o petrecere pe acoperișul blocului în care locuiesc în Italia
  • Patru dintre români au fost amendați

11 români au fost prinși de polițiștii italieni, după ce au păcălit regulile izolării și au dat o petrecere pe acoperișul blocului în care locuiesc în orașul Latina.

Cei 11 români, membri ai patru familii, ar fi trebuit să rămână izolați fiecare în apartamentul lui din cauza pandemiei de coronavirus.

Totuși, conform Latina Oggi, zilele trecute, cei 11 români, printre care și minori, au decis să păcălească regulile izolării la domiciliu și s-au reunit pe acoperișul clădirii pentru a da o petrecere.

S-a mâncat, s-au consumat băuturi alcoolice, s-au jucat jocuri și s-a ascultat muzică la maxim.

Zgomotul produs de români i-a deranjat la maxim pe ceilalți locatari care au solicitat intervenția de urgență a poliției.

Oamenii legii au "spart" petrecerea românilor și i-au amendat pe patru dintre ei care se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Ceilalți au primit avertismente pentru nerespectarea regulilor izolării la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » 11 români au păcălit regulile izolării și au dat o petrecere pe acoperișul blocului în care locuiesc în Italia