Antena Meniu Search
x

Români pregătiţi pentru expulzare, după ce au fost prinşi la furat în Italia

Doi români sunt cercetaţi în stare de libertate, iar autorităţile locale pregătesc expulzarea lor, după ce au fost prinşi la furat în Italia.

De Cristi Ioniţă la 10.03.2021, 19:03
Românii prinşi la furat în Italia au interdicţie în a mai intra în ţara respectivă
Românii au fost surprinşi de camere de supraveghere în timp ce furau din două magazine - Il Secolo XIX
  • Românii prinşi la furat în Italia s-au ales cu 300 de euro pe urma acţiunii respective.

Este vorba despre un tânăr din Riomaggiore, regiunea Liguria, şi despre un alt tânăr din Monterroso al Mare, o altă localitate din regiunea Liguria.

Conform Il Secolo XIX, cei doi români au fost prinşi după ce au spart două magazine din Riomaggiore. Au furat doar în jur de 300 de euro, însă au provocat pagube de mii de euro. Poate ar fi scăpat dacă proprietarii celor două magazine nu aveau inspiraţia de a monta camere de supraveghere.

Românii prinşi la furat în Italia primesc interdicţie de a mai intra în ţara respectivă

Camerele de supraveghere i-au surprins pe români în plină acţiune, iar imaginile i-au ajutat pe anchetatori să-i captureze pe cei doi români în timp record.

Acum, cei doi români din Italia sunt cercetaţi penal în stare de libertate, însă autorităţile locale pregătesc deja expulzarea lor, cu interdicţie de a mai reveni în Italia, urmând ca, în cazul în care sunt condamnaţi la închisoare cu executare, cei doi români să-şi execute pedepsele în ţara natală.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Români pregătiţi pentru expulzare, după ce au fost prinşi la furat în Italia