Antena Meniu Search
x

Românul care a batjocorit o tânără în hotelul în care lucra, în Anglia, condamnat la ani grei de închisoare

Constantin Lascăr, un român de 30 de ani, a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în Anglia, după ce a batjocorit o tânără în august 2018.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.12.2020, 22:28

Românul a comis infracţiunea în august 2018
Românul implicat în acest caz are 30 de ani - The Guildford Dragon News
  • Românul implicat în acest caz are 30 de ani.
  • Autorităţile engleze aşteaptă ca românul să fie extrădat din ţara natală.

Incidentul s-a produs în Mandolay Hotel, din Guildford, românul fiind, la vremea respectivă, angajat al hotelului din Guilford şi lucrând pe tura de noapte.

Conform The Guildford Dragon News, românul a ademenit-o pe tânără într-una din camerele hotelului, a făcut-o să bea cantităţi importante de alcool, iar apoi a profitat de starea ei şi a batjocorit-o.

Pus sub acuzare, românul a fugit din Anglia, însă a fost capturat de autorităţile din România.

Chiar şi aşa, românul a fost audiat de mai multe ori de la distanţă, păstrând legătura cu avocatul care îl reprezenta la faţa locului.

În cele din urmă, magistraţii englezi au decis să-l condamne la 10 ani de închisoare şi să demareze procedurile pentru obţinerea extrădării lui Constantin.

Drew Dunmill, şeful echipei de anchetatori, a lăudat victima pentru puterea de care a dat dovadă pe parcursul procesului şi a precizat că "sentinţa arată dorinţa autorităţilor de a reduce semnificativ numărul de astfel de cazuri".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Românul care a batjocorit o tânără în hotelul în care lucra, în Anglia, condamnat la ani grei de închisoare