Antena Meniu Search
x

Video Românul mutilat în Italia de bomba care i-a explodat în mâini va rămâne și fără un ochi. Ion este în stare critică, la spital

Poveste incredibilă în Italia, unde un român, stabilit în Peninsulă a fost grav rănit în timp ce făcea o bombă artizanală. Bărbatul a rămas fără braţe şi primeşte îngrijiri medicale într-un spital din Ancona, unde a fost dus, de urgenţă, cu un elicopter. 

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 14:49

Vezi și

Bărbatul de 37 de ani ar fi încercat să facă o bombă artizanală în vila în care locuia, mai exact în localitatea Apsella din Italia, moment în care a avut loc această explozie. 

O deflagrație destul de puternică, în urma căreia românul a fost grav rănit. Odată ajuns la spital, medicii au fost nevoiți să-i amputeze ambele brațe.

Românul mutilat de explozie bombei artizanale își va pierde și un ochi

Potrivit publicației Corriere Adriatico, tânărul este în stare critică și își va pierde și un ochi. În plus, bărbatul s-a ales cu arsuri puternice pe trunchi şi picioare.

Pe acelaşi subiect

Bomba putea fi folosită pentru a arunca în aer bancomate

Între timp, cercetările continuă. Polițiștii și procurorii încearcă să înțeleagă de ce bărbatul, deja cunoscut oamenilor legii pentru infracțiuni contra proprietății, fabrica o bombă. Momentan, sunt doar ipoteze precum suspiciunea că ar fi putut fi utilizată pentru a arunca în aer bancomate.

În așteptarea audierii de către anchetatori, atunci când condițiile o vor permite, carabinierii din Pesaro verifică telefonul mobil al bărbatului și strând mărturii. 

Presa italiană relatează că românul se stabilise în Italia în urmă cu un an şi locuia cu sora şi nepoţii săi. Din fericire, în momentul exploziei nu erau acasă, astfel că nimeni altcineva nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Românul mutilat în Italia de bomba care i-a explodat în mâini va rămâne și fără un ochi. Ion este în stare critică, la spital