Antena Meniu Search
x

Ronald Gavril dă fiori campionilor boxului

Pugilistul Ronald Gavril scrie istorie peste Ocean. Românul este cu un pas mai aproape de titlul mondial după ce a înregistrat cea de-a 14-a victorie pe podiumul din Las Vegas.

Vezi și

Pugilistul Ronald Gavril scrie istorie peste Ocean. Românul este cu un pas mai aproape de titlul mondial după ce a înregistrat cea de-a 14-a victorie pe podiumul din Las Vegas. 

Băcăuanul de 29 de ani şi-a pus la podea adversarul la finalul a 8 reprize de foc în aceeaşi gală în care şi invincibilul Floyd Mayweather s-a retras din postura de campion absolut al boxului la categoria semi-mijlocie.

Numele României a fost scandat alături de cel al lui Ronald Gavril pe MGM Grand Arena din Las Vegas. "Fiorul", cum i se spune în ring românului de 29 de ani, s-a ridicat la nivelul reputaţiei sale. În repriza a opta, băcăuanul l-a învins prin KO knock out tehnic pe americanul Scott Sigmon.

Cu o singură înfrângere în carieră, succesul a început să îi surâdă românului în Las Vegas. În 2013, când s-a remarcat în cea mai căutată sală de box din lume- clubul lui Floyd Money Mayweather. La 2 ani distanţă, a învins în aceeaşi gală în care invincibilul, mentorul său american şi-a jucat ultimul meci din carieră.

Ronald a început să boxeze la 15 ani, într-un club din Bacău, inspirat de cei doi fraţi mai mari. 10 ani a jucat la amatori, apoi, talentul nebănuit l-a dus la peste 10 mii de kilometri distanţă. Astăzi, în Las Vegas, Ronald îşi trăieşte visul american şi promite să pună în joc titlul mondial în joc la Bucureşti. Pentru ca şi greii boxului mondial să îi vadă ţara de care este atât de mândru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Ronald Gavril dă fiori campionilor boxului