Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto "Roxana, să ai linişte acolo sus". Primele imagini cu românca omorâtă de rechin, în Egipt. Femeia din Suceava este acum plânsă de cei dragi

Tragedie fără margini în familia româncei ucisă în timp ce se afla în vacanţă în Egipt. Femeia de 40 de ani a sfârşit în mod tragic, după ce a fost atacată de un rechin. Roxana este acum plânsă de apropiaţii care sunt şocaţi de dispariţia ei fulgerătoare.

de Ovidiu Cojocaru

la 04.07.2022 , 15:11

Victima este din Suceava şi plecase în vacanţă în Egipt. Avea să îetreacă concediul perfect, fără să ştie însă că nu avea să se mai întoarcă acasă în viaţă.

Fără să bănuiască vreo clipă pericolul care o pândeşte, românca s-a aventurat în mare, în apropierea plajei hotelului Tropitel. Într-o zonă în care se fac scufundări la mică adâncime.

Ieri, trupul său a fost găsit la aproximativ 600 de metri de locul primului atac, cel în care a murit o femeie din Austria. Autorităţile din Egipt adună probe şi cred că ambele femei ar fi fost ucise în acelaşi timp. 

Articolul continuă după reclamă

Pe reţelele de socializare, apropiaţii plâng moartea cruntă a femeii, iar comentariile de condoleanţe curg în fiecare minut. "Roxana, să ai linişte acolo sus, dacă în vacanța din Egipt nu ai avut. E greu spre imposibil de imaginat prin ce ai trecut. Dumnezeu să te aibă în pază", "Săraca în ce chinuri a murit", "Ce mare tragedie, Dumnezeu sa aiba grijă de acest suflet pierdut în mare, iar familiei îi doresc să treacă cu putere peste aceasăa mare încercare", sunt doar câteva dintre mesajele postate pe profilul femeii.

Pe acelaşi subiect

MAE a confirmat decesul româncei

"Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, la data de 3 iulie a.c., de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul unui cetățean român de sex feminin aflat în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt.

În acest context, reprezentanții ambasadei au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile competente egiptene în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii decesului.

Potrivit informațiilor transmise de autoritățile competente egiptene,  în urma investigațiilor realizate, a reieșit că decesul cetățeanului român s-a produs în urma unui atac al unui rechin.

Imaginile cu primul atac al rechinului sunt teribile

Femeia de 68 de ani a fost atacată chiar în zona pontonului. Rănile au fost îngrozitoare. Toată apa din jurul ei este plină de sânge, iar turiştii care sunt martori strigă disperaţi după ajutor.

În disperarea de a o salva, câţiva oameni încearcă să-i arunce o frânghie pentru a o scoate din apă. Însă, cu trupul brăzdat de răni, nu reuşeşte să se prindă. Când a fost adusă la mal, nu mai respira. 

Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » "Roxana, să ai linişte acolo sus". Primele imagini cu românca omorâtă de rechin, în Egipt. Femeia din Suceava este acum plânsă de cei dragi