Antena Meniu Search
x

Prima fotografie cu turista atacată de un rechin, în timp ce se afla în vacanţă în Egipt. Femeia a fost consilier într-un partid din Austria

Prima fotografie cu femeia de naţionalitate austriacă, ucisă de un rechin în timp ce se afla în vacanţă în Egipt a fost făcută publică.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.07.2022, 14:13

Turista din Austria, ucisă după ce a fost atacată de rechin
Turista din Austria, ucisă după ce a fost atacată de rechin - Facebook

Identitatea turistei din Austria a fost făcută publică de către Partidul Verzilor din Kramsach. Este vorba despre Elisabeth Sauer, în vârstă de 68 de ani, care a ocupat funcţia de consilier între 1998 şi 2004.

Ambasada Austriei la Cairo a declarat că femeia se afla în Egipt alături de partenerul ei, cetăţean al ţării, şi urma să se întoarcă luni în Austria, scrie The Sun.

Partidul Verzilor din Kramsach a declarat: „Plângem moartea lui Elisabeth Sauer... care a murit într-un accident tragic. Sincere condoleanțe familiei. Elisabeth a fost un membru al partidului Verde extrem de devotat de la prima oră în Kramsach, consilier din 1998 până în 2004, de mulți ani consilier supleant loial... Dumnezeu să o odihnească în pace. Am dori să profităm de această ocazie pentru a ne exprima sincerele condoleanțe și compasiunea. Ea va rămâne veșnic amintită pentru modul ei cald și uman", au scris reprezentanţii partidului într-o postare pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a fost atacată în apă de un rechin, în timp ce se afla în vacanţă alături de partenerul ei. La câteva ore distanţă trupul unei românce a fost găsit, de asemenea, la câteva sute de metri. Şi ea a fost ucisă în acelaşi mod brutal, atacată de un rechin.

Pe fondul temerilor iscate că şi alţi turişti ar putea fi atacaţi, autorităţile au decis să închidă plajele şi să interzică înotul.

Ministerul a precizat în comunicatul său că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanțele atacurilor și eventualele motive științifice care au stat la baza acestora. De asemenea, instituția a menționat că guvernatorul regiunii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților în zona din jurul atacurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prima fotografie cu turista atacată de un rechin, în timp ce se afla în vacanţă în Egipt. Femeia a fost consilier într-un partid din Austria