Antena Meniu Search
x

Rușii au simulat bombardarea bazei militare de la Deveselu

Veşti îngrijorătoare pentru România vin de la nici 300 de kilometri distanţă, din Crimeea! Rusia a dat startul unui exerciţiu de amploare în peninsulă, iar obiective militare din România ar fi fost reconstituite la scară mai mică pentru simularea unui eventual conflict.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 22:19

Vezi și

Veşti îngrijorătoare pentru România vin de la nici 300 de kilometri distanţă, din Crimeea! Rusia a dat startul unui exerciţiu de amploare în peninsulă, iar obiective militare din România ar fi fost reconstituite la scară mai mică pentru simularea unui eventual conflict. Printre ele se află şi scutul antirachetă de la Deveselu. Tensiunile au alarmat şi alianţa nord atlantică. Două nave de război au fost trimise în Marea Neagră.

Peste 1.500 de militari şi sute de elicoptere, blindate şi avioane. Aşa arată tabăra de exerciţiu a ruşilor din Crimeea, la 300 de kilometri de România.

Ruşii au recreat machete ale bazelor NATO din România. Scutul antirachetă de la Deveselu reprodus la o scară mai mică, din materiale uşoare.

În Deveselu, vestea că ruşii sunt cu ochii pe localitatea în care trăiesc îi nelinişteşte pe oameni.

Scutul de la Deveselu este operat de soldaţi americani. Prezenţa trupelor NATO în ţara noastră a fost sporită în ultimii doi ani, după criza din Crimeea. Americanii au adus la baza de la Mihail Kogălniceanu elicoptere de atac, câteva sute de soldaţi şi celebrele tancuri Abrams.

România a cerut în mai multe rânduri înființarea pe teritoriul țării a unor baze permanente americane, dar și o flota militară în Marea Neagră. Până acum NATO este prezentă în țară noastră printr-un sistem de rotație al soldaților sub formă exercițiilor militare.

România mai are acum doar două fregate, iar contractul de achiziţie a patru corvete este suspendat. Avem prea puţine avioane de luptă, iar achiziţiile de tehnică militară, blindate şi baterii pentru apărarea zonei de coastă sunt în întârziere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Rușii au simulat bombardarea bazei militare de la Deveselu