Antena Meniu Search
x

Video Rusia a atacat un centru de transfuzii din Harkov cu rachete hipersonice. Ucraina cere urgent suplimentarea avioanelor F-16

Război în Ucraina. Forțele ruse au lansat atacuri masive cu rachete hipersonice în mai multe regiuni din țară.

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 11:18

Vezi și

Președintele Volodimir Zelenski a anunţat, aseara, că un centru de transfuzii din Harkov a fost lovit de un proiectil dirijat, precizând că sunt morți și răniți în urma atacului. 

Într-o postare pe reţelele sociale, Zelenski i-a descris pe făptaşi ca ”bestii” care caută să ”distrugă totul care pur şi simplu permite să trăieşti”. ”Doar această crimă spune totul despre agresiunea rusească”, a spus el. El nu a precizat câţi oameni au fost ucişi şi răniţi în atac.

Ministrul Afacerilor Externe din Ucraina cere mai multe avioane F-16 în urma atacului devastator. Tot noaptea trecută, Universitatea de Economie şi Comerţ din Doneţk, oraş ocupat de ruşi, a fost cuprinsă de flăcări, în urma unui atac cu muniții cu dispersie al forţelor ucrainene. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Contraofensiva Rusiei după atacurile de la Marea Neagră

Atacurile ruseşti vin după ce Moscova a acuzat Ucraina că a lovit un petrolier rusesc cu 11 membri ai echipajului, în Marea Neagră, un al doilea astfel de atac cu drone pe mare în tot atâtea zile.

Oficiali ai marinei ruse au afirmat că sala motoarelor a petrolierului Sig a fost avariată în urma atacului din strâmtoarea Kerci. Nimeni nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Rusia a atacat un centru de transfuzii din Harkov cu rachete hipersonice. Ucraina cere urgent suplimentarea avioanelor F-16