Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rusia şi Ucraina ar urma să facă schimb de 90 de prizonieri, în cadrul unui acord facilitat de Emiratele Arabe Unite

Război în Ucraina. Rusia şi Ucraina urmează să facă miercuri schimb de 90 de prizonieri de război, în cadrul unui acord facilitat de Emiratele Arabe Unite, potrivit Reuters, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 17.07.2024 , 09:18

Rusia şi Ucraina ar urma să facă schimb de 90 de prizonieri, în cadrul unui acord facilitat de Emiratele Arabe Unite
Rusia şi Ucraina ar urma să facă schimb de 90 de prizonieri, în cadrul unui acord facilitat de Emiratele Arabe Unite - Profimedia

Reuters, care citează Bloomberg, nu a putut verifica în mod independent informaţia. Oficialii ruşi şi ucraineni care au condus schimburile anterioare de prizonieri nu au răspuns imediat la solicitările de a comenta.

Rusia şi Ucraina urmează să facă schimb de 90 de prizonieri de război

Săptămâna trecută, presa ucraineană a raportat că oficialul pentru Drepturile Omului al Parlamentului, Dmytro Lubinets, a declarat că guvernul, cu ajutorul Emiratelor Arabe Unite, plănuia ”un mare” schimb de prizonieri cu Rusia în curând.

Articolul continuă după reclamă

Rusia şi Ucraina au efectuat câteva schimburi de prizonieri în războiul care durează deja de 27 de luni şi care a început după ce Rusia şi-a invadat vecinul mai mic.

În cel mai recent schimb, care a avut loc în iunie şi a fost, de asemenea, facilitat de EAU, Rusia şi Ucraina au returnat fiecare 90 de prizonieri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Rusia şi Ucraina ar urma să facă schimb de 90 de prizonieri, în cadrul unui acord facilitat de Emiratele Arabe Unite