Antena Meniu Search
x

Ruşii au reţinut un alt cetăţean american. A fost arestat la Moscova şi e acuzat de afaceri cu narcotice

Un cetăţean american a fost reţinut la Moscova, potrivit unui comunicat transmis pe Telegram de către instanţele de jurisdicţie generală din Moscova, relatează CNN, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 06:43

Ruşii au reţinut un alt cetăţean american. A fost arestat la Moscova şi e acuzat de afaceri cu narcotice
- Profimedia - imagine ilustrativă

Bărbatul a fost reţinut sâmbătă, unde "Tribunalul districtual Khamovniki din Moscova a luat o măsură preventivă împotriva unui cetăţean american", se arată în comunicat. În comunicatul instanţei, bărbatul este descris ca fiind un "fost paraşutist şi muzician" şi "este acuzat că s-a implicat în afaceri cu narcotice prin atragerea de tineri". "A fost luată o măsură preventivă sub formă de detenţie", a se mai arată în comunicat.

Reacţia Departamentului de Stat

Bărbatul va rămâne în arest până la 6 august 2023, potrivit comunicatului. Departamentul de Stat al SUA a declarat sâmbătă că a luat la cunoştinţă de rapoartele privind reţinerea unui cetăţean american, dar a refuzat să facă alte comentarii, invocând considerente legate de confidenţialitate.

"Suntem la curent cu rapoartele privind arestarea recentă a unui cetăţean american la Moscova", a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat. "Atunci când un cetăţean american este reţinut în străinătate, Departamentul urmăreşte accesul consular cât mai curând posibil şi lucrează pentru a oferi toată asistenţa adecvată", a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ruşii au reţinut un alt cetăţean american. A fost arestat la Moscova şi e acuzat de afaceri cu narcotice