Antena Meniu Search
x

Ruxandra, românca de 18 ani dispărută în Italia, acum 12 zile, găsită într-un spital din Franța

Ruxandra, românca de 18 ani dispărută în Italia, acum 12 zile, a fost găsită într-un spital din Franța. Mama fetei a ajuns deja acolo, dar nu a putut-o vedea imediat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.08.2020, 18:07

Româncă din Italia
Ruxandra Alexandru are 18 ani - Imperia Post
  • Ruxandra fusese văzută ultima oară în orașul italian Imperia.
  • Carabinierii au căutat-o fără întrerupere 12 zile.

Ruxandra Alexandru, tânăra româncă în vârstă de 18 ani dispărută la Imperia (Liguria), unde locuiește împreună cu familia, a fost găsită internată într-un spital din Marseille, oraș din sudul Franței, informează Imperia Post.

Despre Ruxandra nu se mai știa nimic din data de 10 august, când fusese văzută în oraș. Magdalena, mama Ruxandrei a primit vestea că fiica ei a fost găsită vineri, 21 august.

Tânăra se află la spital, iar situația ei nu este una gravă, conform primelor informații primite de mama fetei de la medici. "Este internată în spital ,a spus mama Ruxandrei, care s-a grăbit să plece spre Marseille, mâine pot intra la ea, când am ajuns astăzi era prea târziu pentru vizite.", scrie sursa citată.

Ruxandra Alexandru, a dispărut din data de 10 august 2020. Ea a fusese văzută ultima dată în Piazza Ulisse Calvi, în Imperia Oneglia. Activitatea desfășurată de carabinierii din Imperia, unde familia tinerei a depus o plângere privind dispariția acesteia, a fost fundamentală. Militarii italieni au mers pe urmele fetei până la Marmarseille, oraș francez de pe coasta Mării Mediterane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ruxandra, românca de 18 ani dispărută în Italia, acum 12 zile, găsită într-un spital din Franța