Antena Meniu Search
x

S-a tuns zero în semn de solidaritate cu prietena ei, bolnavă de cancer

La 11 ani, o copilă din Statele Unite le-a dat adulţilor o lecţie de viaţă şi de omenie. S-a tuns zero în semn de solidaritate cu prietena ei cea mai bună, care suferă de cancer.

Vezi și

 A vrut să îi arate că nu e singură în greaua bătălie pe care o duce. Gestul ei deosebit nu a rămas însă nepedepsit.

La doar 10 ani, Delaney se luptă deja pentru viaţa ei. Suferă de un tip de cancer care îi afectează sistemul nervos. E curajoasă şi nu crâcneşte în faţa tratamentului.

Chiar dacă asta a însemnat să renunţe la codiţe şi să se tundă zero. Ca să nu se simtă marginalizată, cea mai bună prietenă a ei i-a sărit în ajutor. S-a tuns exact la fel.

Pentru KAMRYN, solidaritatea cu prietena ei a fost mai importantă decât riscul ca ceilalţi copii să râdă de ea. Şi culmea, reacţia negativă nu a venit din partea altor copii, ci din partea adulţilor. Mai precis, a conducerii şcolii unde învaţă Kamryn.

Directoarea şcolii le-a spus părinţilor copilei că fata a încălcat codul vestimentar al inastituţiei. Şocaţi, părinţii au făcut publică povestea şi au câştigat mii de aliaţi. Aşa că, până la urmă, conducerea şcolii a dat înapoi iar Kamryn va fi reprimită la cursuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » S-a tuns zero în semn de solidaritate cu prietena ei, bolnavă de cancer