Antena Meniu Search
x

Sănătatea lui Donald Trump, între confuzie și îndoieli

La 48 de ore de la internare, starea de sănătate a lui Donald Trump provoacă îngrijorare. Veştile transmise de medici sunt bune, dar contradictorii. Iar lipsa clarităţii naşte neîncredere.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 04.10.2020, 22:26

Vezi și
  • Medicii susțin că starea președintelui american e ideală.
  • A fost tratat cu n medicament experimental.

Ca să mai calmeze spiritele, într-o nouă postare video, preşedintele a arătat că munceşte şi din spital. Cu scurt timp în urmă, medicii care îl au în grijă la spitalul Walter Reed au anunţat că iau în calcul externarea lui chiar mâine.

Fără febră, cu analize perfecte la inimă şi rinichi, starea preşedintelui este prezentată drept ideală. Tot medicii recunosc, însă, că următoarele 48 până la 72 de ore sunt cruciale. Ceea ce nu spun ei a zis şeful de cabinet al lui Donald Trump. Mark Meadows a recunoscut în faţa jurnaliştilor că, vineri, preşedintele ar fi primit chiar şi oxigen, informaţie pe care echipa medicală care îl are în grijă s-a străduit din răsputeri să o ascundă.

Echipa de medici a deschis şi o altă polemică. Asupra datei în care preşedintele a fost depistat pozitiv la COVID 19. Donald Trump a făcut anunţul oficial vineri la ora 8 ora României. Ar fi ştiut, însă, de miercuri.

Donald Trump a primit un cocktail de anticorpi monoclonali, tratament experimental care nu este, în prezent, aprobat de autorităţile americane în domeniu. Şi două doze de Remdesivir, singurul medicament cu eficienţă dovedită în lupta cu noul coronavirus. În ceea ce o priveşte pe prima doamnă, se simte mult mai bine şi nu are nevoie de spitalizare, informaţie confirmată, cu haz şi în adresa preşedintelui către susţinători.

Preşedintele american are 74 de ani şi este şi supraponderal, ceea ce îl expune unui risc crescut de a dezvolta o formă severă de COVID -19. Melania Trump are 50 de ani abia împliniţi. Cel puţin nouă persoane din anturajul preşedintelui au mai fost diagnosticate cu COVID 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Sănătatea lui Donald Trump, între confuzie și îndoieli