Antena Meniu Search
x

Sanatatea regelui Cioaba, problema de interes national!

Presedintele Basescu i-a trimis, in Antalya, un cardiolog renumit, in miez de noapte. Profesorul Bradisteanu l-a consultat pe regele romilor, in Turcia, si nu are vesti bune

Vezi și

Presedintele a sarit in ajutorul regelui rromilor. Nu doar ca s-a interesat de viata lui Cioaba, dar i-a trimis si un salvator. Medicii turci, din clinica in care regele este internat, au primit ajutorul unui specialist roman, in miez de noapte, cu mandat de la presedinte. Primul consult a avut loc la trei dimineata, imediat dupa ce aeronava chirurgului a aterizat in Antalya. Al doilea a avut loc la ora 11.

Dupa cele doua consultatii, profesorul Bradisteanu s-a intors in tara. Daca starea regelui Cioaba ii permitea, l-ar fi adus cu el si pe bolnav, cu avionul. Insa lupta nu se da acum pentru vindecare, ci pentru viata. "Deocamdata vorbim despre sansele de a ramane in viata", a declarat medicul Bradisteanu.

In fata spitalului din Antalya, in parcari, s-au inmultit masinile cu numere de Romania. Una dintre ele e a fiului, Dorin. De cand Regele a intrat in coma, nu a parasit spitalul. A fost de fata si la consultul medicului Bradisteanu. "S-a luat hotararea, impreuna cu domnul profesor si cu domnul Arafat, sa mai ramana cateva zile aici. Domnul profesor a spus ca daca tatal lui ar fi in situatia in care e tatal meu el nu l-ar muta de aici", a spus fiul lui Cioaba.

Asteapta o minune. Si el, si ceilalti apropiati care au lasat totul deoparte si au venit alaturi de regele lor. "A avut un stop cardiac care a fost resuscitat, a urmat intubarea si, pentru mentinerea in viata, s-au administrat barbiturice", a mai adaugat medicul roman.

Acum, viata lui Cioaba a revenit in mainile medicilor din Antalya. Il tin in viata cu ajutorul aparatelor. Nu se lupta doar cu efectele stopului cardiac. Trupul lui Cioaba are si alte lupte de purtat, cu rinichii si face dializa. "In continuare, va fi nevoie de interventie chirurgicala, dar ea se poate realiza numai dupa ce starea de sanatate a tatalui meu va fi stabila", a mai spus Dorin Cioaba.

Florin, Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a ajuns la spitalul din Antalya dupa ce, in drum spre Romania, l-a lasat inima, la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Sanatatea regelui Cioaba, problema de interes national!