Antena Meniu Search
x

CAZ INCREDIBIL: Un ginere şi-a aruncat SOACRA LA GUNOI! Explicaţia bărbatului pentru gestul său este de-a dreptul HALUCINANTĂ

Caz şocant în oraşul Noyabrsk, Rusia. Sătul de infintele certuri, un bărbat a luat decizia de a-şi arunca soacra la gunoi! Bătrâna are 90 de ani.

Caz şocant în oraşul Noyabrsk, Rusia. Sătul de infintele certuri, un bărbat a luat decizia de a-şi arunca soacra la gunoi! Bătrâna de 90 de ani este veteran de război.

Vecinii bărbatului spun că acesta şi-a scos soacra din casă şi a dus-o lângă tomberoanele cu gunoi. Bătrâna a încercat să se întoarcă acasă, însă nu a reuşit pentru că se deplasează greu.

Potrivit timpul.md, tot vecinii au fost cei care alertat poliția și asistența socială.

Femeiam care este și veteran de război, susține că nu s-a certat cu ginerele și nu știe de ce acesta ar fi recurs la un asemenea gest. 

Explicaţia ginerelui este însă halucinantă: și-a lăsat un pic soacra afară pentru a o educa. Omul spune că s-a săturat de certurile femeii cu fiica sa. Ulterior bărbatul și-a readus soacra acasă.

Vecinii susțin că bătrâna vrea la azil, dar ginerele și fiica o țin acasă, deoarece primește o pensie bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » CAZ INCREDIBIL: Un ginere şi-a aruncat SOACRA LA GUNOI! Explicaţia bărbatului pentru gestul său este de-a dreptul HALUCINANTĂ