Antena Meniu Search
x

SBU ia în calcul "mai multe versiuni ale tragediei" după ce un elicopter s-a prăbuşit lângă o grădiniţă. Rusia, exclusă de pe lista "suspecţilor"

Serviciile de securitate ucrainene au lansat o anchetă în cazul elicopterului prăbușit lângă Kiev. În urma incidentului cel puțin 16 persoane au murit, printre care trei copii și ministrul ucrainean de Interne, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 18.01.2023, 15:27

SBU ia în calcul "mai multe versiuni ale tragediei" după ce un elicopter s-a prăbuşit lângă o grădiniţă. Rusia, exclusă de pe lista "suspecţilor"
- Profimedia

Serviciile de securitate ucrainene (SBU) au „lansat o anchetă preliminară" privind prăbușirea elicopterului din Brovary, suburbie a Kievului, în urma căruia cel puțin 16 persoane.

SBU a anunțat pe Facebook că „sunt luate în considerare mai multe versiuni ale tragediei", inclusiv „încălcarea regulilor de zbor, defecțiuni tehnice ale elicopterului și acțiuni deliberate de distrugere a elicopterului", potrivit CNN.

Oficialii ucraineni nu au făcut sugestii cu privire la implicarea Rusiei în acest accident. Anterior, președintele Volodimir Zelenski a calificat accidentul drept o "tragedie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » SBU ia în calcul "mai multe versiuni ale tragediei" după ce un elicopter s-a prăbuşit lângă o grădiniţă. Rusia, exclusă de pe lista "suspecţilor"