Antena Meniu Search
x

Scandal cât casa, pe o replică a locuinţei Familiei Flinstone

O proprietate transformată în casa Familiei Filnstone riscă să îşi piardă tot farmecul! Iar asta pentru că proprietara ansamblului a fost dată în judecată de autorităţile locale.

de Redactia Observator

la 05.04.2019, 18:04

Vezi și

O proprietate transformată în casa Familiei Filnstone riscă să îşi piardă tot farmecul! Iar asta pentru că proprietara ansamblului a fost dată în judecată de autorităţile locale. Oficialii spun că femeia nu deţine autorizaţie pentru decoraţiunile exterioare, motiv pentru care ar trebui să dispară.

Amplasată într-o suburbie cochetă a oraşului San Francisco, casa Familiei Flinstone este vizibilă de pe autostradă. Proprietatea întinsă pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi a fost ridicată în 1976. Însă, abia în 2017 a fost transformată în locuinţa celebrelor personaje din cunoscuta serie "Aventuri în Epoca de Piatră". 

Cumpărată de o milionară de 84 de ani, casa a fost renovată întocmai pentru a arăta precum cea a Familiei Flinstone. Bătrâna a vrut, însă, ca proprietatea ei să poate fi admirată şi de pe stradă. Aşa că a pus în grădină mai multe decoraţiuni sub formă dinozauri şi ciuperci. Există chiar şi o statuie cu Fred Flinstone, în mărime naturală.  

Femeia nu a primit, însă, autorizaţie pentru multe din construcţiile exterioare. 

Autorităţile locale au dat-o atunci în judecată. Însă doar după ce femeia a primit trei avertismente, o citaţie şi un ordin de a muta decoraţiunile animate de pe proprietate. În luna decembrie ar fi plătit chiar o amendă de 200 de dolari. Femeia susţine însă că i se încalcă un drept: acela de a decora proprietatea cum doreşte. 

Scandalul a generat revoltă inclusiv pe reţelele de socializare unde mii de oameni au semnat o petiţie online pentru a salva sculpturile cu dinozauri şi ciuperci.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Scandal cât casa, pe o replică a locuinţei Familiei Flinstone