Antena Meniu Search
x

SCANDAL în Marea Britanie! O femeie a fost arestată, după ce ar fi reușit să intre în școala unde învață prințul George fără a întâmpina vreo problemă (VIDEO)

O femeie a fost arestată în Marea Britanie, după ce a reușit să pătrundă în școala Thomas's Battersea, unde învață prințul George, fără a întâmpina vreo problemă, chiar în prima zi de școală a băiețelului de 4 ani al Ducelui și Ducesei de Cambridge.

O femeie a fost arestată în Marea Britanie, după ce a reușit să pătrundă în școala Thomas's Battersea, unde învață prințul George, fără a întâmpina vreo problemă, chiar în prima zi de școală a băiețelului de 4 ani al Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Prinţul George, care are 4 ani, va urma cursurile şcolii Thomas's Battersea, unde taxa anuală este de 18.000 de lire. El a fost condus, pe 7 septembrie, în prima zi de şcoală de tatăl său, care l-a ajutat să coboare din maşină şi apoi l-a condus către porţile şcolii, ducându-i ghiozdanul şi ţinându-l de mână.

<

Potrivit Daily Mail, o femeie de 40 de ani a reușit să intre în școală în acea zi, fără a avea vreo autorizație, în momentul în care prințul se afla la cursuri.

Responsabilii școlii au chemat poliția, iar femeia a fost aerstată, fiind dusă la secția de poliție, în jurul orei prânzului.

"Lucrăm cu școala pentru a revedea aspectele ce țin de siguranță, în urma acestui incident. Poliția metropolitană face parte din mecanismul creat în vederea protejării prințului George și va continua să lucreze cu școala, care este responsabilă pentru a asigura securitatea la locul de desfășurare a activității", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

La rândul lui, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat pentru MailOnline: "Suntem conștienți de producerea acestui incident, dar nu dorim să facem alte comentarii".

Tot săptămâna trecută, o doctoriță s-a filmat intrând fără probleme în școala Thomas's Battersea, cu câteva zile înainte de sosirea prințului la cursuri.

Sarah Burnett-Moore, de 54 de ani, s-a filmat intrând în școală, unde a găsit poarta de la intrare și ușa principală deschise. Ea a reușit chiar să ajungă pe coridoarele instituției de învățământ, fără a fi oprită de cineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » SCANDAL în Marea Britanie! O femeie a fost arestată, după ce ar fi reușit să intre în școala unde învață prințul George fără a întâmpina vreo problemă (VIDEO)