Antena Meniu Search
x

Ce riscă pasagera care a făcut scandal monstru într-un avion de Italia, pentru că nu a fost lăsată la toaletă

În loc să ajungă în Italia, pasagera unei curse low-cost cu plecare de pe aeroportul Otopeni a ajuns pe mâinile poliţiei.

Vezi și

În loc să ajungă în Italia, pasagera unei curse low-cost cu plecare de pe aeroportul Otopeni a ajuns pe mâinile poliţiei. Femeia a început să se certe şi să înjure însoţitoarele de bord în timpul îmbarcării. Din cauza scandalului, comandatul aeronavei a decis să anuleze decolarea.

Schimbul de replici dure se poartă în timp ce aeronava se îndreaptă spre pistă, pentru decolare. Toţi pasagerii sunt aşezaţi pe scaune, mai puţin femeia care se ceartă cu una dintre însoţitoarele de zbor. 

Supărată pentru că nu a fost lăsată la toaletă

Nici îndemnurile echipajului, nici avertismentul că va fi chemată poliţia nu par să o convingă să stea jos şi să se pregătească pentru decolare. 

Mai mult, înainte ca aeronava să fie întoarsă la terminal, pasagera se ridică de pe locul ei şi se duce la toaletă

Întregul scandal a fost filmat în luna noiembrie a anului trecut, însă înregistrarea a fost postată astăzi pe Facebook şi a devenit virală.

Ce riscă astfel de pasageri scandalagii

Oficialii companiei recunosc incidentul şi spun că din cauza comportamentului pasagerei, comandantul aeronavei a anulat decolarea până ce femeia a fost debarcată cu ajutorul poliţiei. 

"Dorim să reamintim, pe această cale, faptul că, la bordul aeronavelor, pasagerii sunt împuterniciţi de drepturi, însă, au şi responsabilităţi. Iar încălcarea regulilor va conduce, de fiecare dată, la aplicarea sancţiunilor în vigoare", se arată în comunicatul companiei aeriene.

După debarcarea pasagerei, cursa a fost reluată, însă, cu o întârziere considerabilă. În astfel de cazuri, compania aeriană poate acţiona în judecată pasagerul pentru a-şi recupera pierderile cauzate de întârziere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Ce riscă pasagera care a făcut scandal monstru într-un avion de Italia, pentru că nu a fost lăsată la toaletă