Antena Meniu Search
x

Foto Scandal la Miss Germania 2024. Câştigătoarea de 39 de ani, născută în Iran, acuzată de colege că a trişat

Titlul de "Miss Germania 2024" a fost obţinut de o femeie din Iran, stabilită în Berlin. Apameh Schönauer, câştigătoare competiţiei, este mama a 2 copii şi are 39 de ani. Victoria sa este însă umbrită de zvonurile potrivit cărora concurenta ar fi trişat şi ar fi obţinut titlul fără să-l merite.

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 16:10

Scandal la Miss Germania 2024. Câştigătoarea de 39 de ani, născută în Iran, acuzată de colege că a trişat
Scandal la Miss Germania 2024. Câştigătoarea de 39 de ani, născută în Iran, acuzată de colege că a trişat - Profimedia

La doar 24 de ore de la finala competiţiei Miss Germania 2024, au apărut acuzaţii potrivit cărora câştigătoarea ar avea o relaţie apropiată cu organizatorii competiţiei. Conform speculaţiilor, femeia de 39 de ani ar fi ştiut că va câştiga titlul încă de la început.

Potrivi focus.de, Apameh Schönauer şi ambii organizatori ai competiţiei au lucrat în aceeaşi clădire de birouri timp de mai mult timp. Faptul că mergeau la serviciu în aceeaşi clădire a ridicat semne de întrebarea celorlalte concurente, care s-au gândit că femeia ar putea fi favorizată de cei organizatorii concursului.

Max Klemmer, organizatorul "Miss Germania 2024" a respins acuzaţiile, susţinând că Apameh Schönauer a fost aleasă de un juriu format din şase persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Scandal la Miss Germania 2024. Câştigătoarea de 39 de ani, născută în Iran, acuzată de colege că a trişat