Antena Meniu Search
x

Scandal în SUA, după întâlnirea dintre Donald Trump şi Vladimir Putin, la Helsinki

Scandal de proporţii în SUA, chiar în sânul propriului partid al lui Donald Trump, după întâlnirea de la Helsinki, cu preşedintele rus, Vladimir Putin. Trump a provocat critici vehemente, după ce a precizat despre SUA că s-a comportat stupid cu Rusia.

Trump a provocat critici vehemente, după ce a precizat despre SUA că s-a comportat stupid cu Rusia
Scandal de proporţii în SUA, chiar în sânul propriului partid al lui Donald Trump - hepta

Scandal de proporţii în SUA, chiar în sânul propriului partid al lui Donald Trump, după întâlnirea de la Helsinki, cu preşedintele rus, Vladimir Putin.

Trump a provocat critici vehemente, după ce a precizat despre SUA că s-a comportat stupid cu Rusia.

Mai mult, fostul director al CIA, John Brennan, a publicat pe Twitter un mesaj în care sugerează că preşedintele american ar trebui demis.

De asemenea, denatorul republican Lindsay Graham a precizat că Donald Trump a manifestat un comportament slab şi a creat mai multe probleme decât s-a dus să rezolve.

Pe acelaşi subiect

"Ocazie ratată de preşedintele Trump de a trage la răspundere cu fermitate Rusia pentru amestecul din 2016 şi pentru a transmite un avertisment puternic cu privire la viitoarele alegeri. Acest răspuns al lui Trump va fi considerat de Rusia ca un semn de slăbiciune şi va crea mult mai multe probleme decât rezolvă", a precizat senatorul.

Criticile au fost alimentate chiar înainte de începerea summitului, când preşedintele Trump a publicat un alt mesaj uimitor pe Twitter, în care precizează că relaţia cu Rusia n-a fost niciodată mai proastă din cauza multor ani de prostie din partea SUA. Comentariul a fost aprobat de ministerul rus de externe, care a precizat scurt: "Suntem de acord'.

Un alt senator din Partidul Republican a scris, şocat: "N-aş fi crezut niciodată că voi apuca ziua în care preşedintele nostru american va sta pe scenă alături de preşedintele rus şi va da vina pe Statele Unite pentru agresiunea Rusiei. E ruşinos", a precizat senatorul.

Vladimir Putin a respins acuzaţiile că Moscova ar avea informaţii compromiţătoare despre Donald Trump, considerându-le prostii, dar a recunoscut că şi-a dorit ca Trump să câştige.

"Da, voiam ca el să câştige, pentru că a vorbit despre normalizarea relaţiilor ruso-americane", a precizat preşedintele rus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Scandal în SUA, după întâlnirea dintre Donald Trump şi Vladimir Putin, la Helsinki