Antena Meniu Search
x

Donald Trump şi Vladimir Putin au căzut de acord în ce priveşte ”prostia şi stupiditatea” Statelor Unite

Guvernul rus a semnalat că Vladimir Putin şi Donald Trump erau pe aceeaşi lungime de undă înainte ca liderii celor două state să se întâlnească luni.

Vladimir Putin, ”de acord” cu Trump despre ”prostia şi stupiditatea” Statelor Unite - Sursă: Hepta

Guvernul rus a semnalat că Vladimir Putin şi Donald Trump erau pe aceeaşi lungime de undă înainte ca liderii celor două state să se întâlnească luni.

”Suntem de acord”, a răspuns, pe Twitter, Ministerul rus de Externe, unui tweet în care Trump a criticat ”prostia şi stupiditatea” Statelor Unite, pe care a dat vina strării proaste a relaţiilor cu Rusia.

”Relaţia noastră cu Rusia nu a fost NICIODATĂ mai proastă, din cauza mulţilor ani de prostie şi stupiditate a Statelor Unite, iar acum a Vânătorii de Vrăjitoare False!” a scris locatarul Casei Albe pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trump a promis să ridice problema amestecului Rusiei în alegerile din Statele Unite în întâlnirea cu Putin, însă nu a făcut-o când a discutat agenda întâlnirii, atunci când s-au întâlnit, luni.

Cei doi preşedinţi urmează să suţină o conferinţă de presă după o masă de lucru împreună cu consilierii lor.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Donald Trump şi Vladimir Putin au căzut de acord în ce priveşte ”prostia şi stupiditatea” Statelor Unite