Antena Meniu Search
x

Video Scene apocaliptice în China. O tornadă a distrus zeci de locuinţe şi a pus la pământ mai mulţi stâlpi de tensiune şi copaci

Scene apocaliptice într-un oraş din sud-estul Chinei. O tornadă a făcut prăpăd în localitate în care trăiesc peste 7 milioane de oameni.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 14:44

Vezi și

O tornadă a lovit duminică oraşul Foshan din provincia Guangdong situată în sudul Chinei, au anunţat autorităţile locale, informează agenţia Xinhua. Tornada a lovit districtul Nanhai din Foshan în jurul orei locale 7:20 şi a durat aproximativ un minut. Vârtejul a avariat zeci de locuinţe şi clădiri şi doborât mai mulţi stâlpi de înaltă tensiune şi copaci. Ca printr-o minune, tornada nu a făcut victime. 

Joi seara, o tornadă care a durat cinci minute şi s-a produs în regiunea Taiping din oraşul Guangzhou, a provocat pene de curent, a smuls copaci din rădăcină şi a avariat mai multe gospodării. Nu au fost raportate victime. 

În octombrie 2015, un vârtej care a lovit acelaşi oraş a ucis 3 oameni şi rănit alţi 80. Fenomenul meteo extrem s-a produs la trei zile după ce în aceaşi provincie o altă tornadă a lovit un oraş port. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Scene apocaliptice în China. O tornadă a distrus zeci de locuinţe şi a pus la pământ mai mulţi stâlpi de tensiune şi copaci