Antena Meniu Search
x

Scene de groază în sudul Italiei, după ce un tânăr a deschis focul într-un club cu 300 de oameni, pe plaja din Taranto

Zece tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, au ajuns la spital, după ce un băiat de 20 de ani a deschis focul într-un club din sudul Italiei, aflat pe plaja din Taranto, în regiunea Puglia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.07.2021, 13:55

Scene de groază în sudul Italiei, după ce un tânăr a deschis focul într-o discotecă cu 300 de oameni, pe plaja din Taranto - Profimedia / imaginie ilustrativă

Potrivit jurnaliștilor La Repubblica, s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, în Yachting club di San Vito, unul dintre cele mai aglomerate localuri din zonă. Era în desfășurare o petrecere pentru studenți, la care care participau aproximativ 300 de persoane, când, doi tineri, unul din Grottaglie și celălalt din districtul Tamburi, au început să se certe. 

Tânărul care a deschis focul pe plaja din Taranto, arestat

Băiatul de 20 de ani din Taranto a luat un pistol de calibru 9 mm și a început să tragă. Patru fete și șase băieți au fost răniți: unii dintre ei au fost loviți de gloanțe, alții au fost răniți în haosul care s-a creat. Cu toții au fost duși la spitalul Santissima Annunziata di Taranto, iar unii dintre ei au fost operați pentru extragerea gloanțelor.

Ulterior, trei din cei zece tineri au fost externati, doi sunt sub observație în camera de urgență, iar restul de cinci ar fi fost transferați în saloane.

Presupusul agresor a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Scene de groază în sudul Italiei, după ce un tânăr a deschis focul într-un club cu 300 de oameni, pe plaja din Taranto