Scene de groază în sudul Italiei, după ce un tânăr a deschis focul într-un club cu 300 de oameni, pe plaja din Taranto

De Veronica Micu.
Publicat: 21.07.2021, 13:32.
Actualizat: 21.07.2021, 13:55

Zece tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, au ajuns la spital, după ce un băiat de 20 de ani a deschis focul într-un club din sudul Italiei, aflat pe plaja din Taranto, în regiunea Puglia.

Scene de groază în sudul Italiei, după ce un tânăr a deschis focul într-o discotecă cu 300 de oameni, pe plaja din Taranto

Profimedia / imaginie ilustrativă

Potrivit jurnaliștilor La Repubblica, s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, în Yachting club di San Vito, unul dintre cele mai aglomerate localuri din zonă. Era în desfășurare o petrecere pentru studenți, la care care participau aproximativ 300 de persoane, când, doi tineri, unul din Grottaglie și celălalt din districtul Tamburi, au început să se certe.

Tânărul care a deschis focul pe plaja din Taranto, arestat

Băiatul de 20 de ani din Taranto a luat un pistol de calibru 9 mm și a început să tragă. Patru fete și șase băieți au fost răniți: unii dintre ei au fost loviți de gloanțe, alții au fost răniți în haosul care s-a creat. Cu toții au fost duși la spitalul Santissima Annunziata di Taranto, iar unii dintre ei au fost operați pentru extragerea gloanțelor.

Citește și:

Ulterior, trei din cei zece tineri au fost externati, doi sunt sub observație în camera de urgență, iar restul de cinci ar fi fost transferați în saloane.

Presupusul agresor a fost arestat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.