Antena Meniu Search
x

Scrisori de amor, găsite după aproape un secol

O poveste de dragoste infiripată în urmă cu aproape un secol a ajuns pe prima pagină a unui ziar din SUA. Asta după ce câteva scrisori de dragoste emoţionante au fost descoperite în mansarda unei case

Vezi și

Proprietarii casei au descoperit scrisorile îngălbenite de timp după ce s-au apucat să amenajeze o baie în mansardă. "Am crezut că suntem bântuiţi de fantome pentru că aceste scrisori tot apăreau în cale. Ne duceam acolo astăzi, iar a doua zi apăreau alte scrisori", povestesc aceştia.

Nu stafiile le scoteau în faţa lor, ci meseriaşul pe care-l angajaseră ei. Omul a găsit scrisorile în zidurile casei. Cine le-a ascuns acolo nu e clar, dar numele celui care le-a scris şi a celei care le-a primit, nu mai sunt un mister.

Clement i-a scris iubitei sale Mary în timp ce se pregătea să fie trimis pe frontul de luptă, în Primul Război Mondial. Impresionaţi până la lacrimi de scrisori, cei care le-au găsit au făcut tot posibilul ca să-i găsească pe urmaşii cuplului, aşa că au publicat scrisorile într-un ziar local. Nu mică le-a fost mirarea când au aflat că nepoatele celor doi locuiesc în acelaşi oraş cu ei.

Acestea au povestit că Mary şi Clement şi-au unit destinele la un an de la terminarea războiului şi au rămas împreună până la sfârşitul vieţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Scrisori de amor, găsite după aproape un secol