Şedinţă FOTO SEXY printre... rechini!

Publicat: 11.06.2014, 16:32.
Actualizat: 11.06.2014, 17:03

O şedinţă foto la limita dintre viaţă şi moarte a avut loc în adâncuri, în apropiere de Insulele Bahamas

O şedinţă foto la limita dintre viaţă şi moarte a avut loc în adâncuri, în apropiere de Insulele Bahamas

Protagonistă a fost o înotătoare cu înfăţişare de manechin, care a pozat printre rechini. Nu a purtat niciun echipament de siguranţă, doar un costum sexi. Femeia de 38 de ani s-a unduit printre peştii care la orice mişcare puteau deveni agresivi. Din fericire, ea a scăpat nevătămată şi cu nişte fotografii unice.

Tânăra a acceptat să-şi rişte practic viaţa pentru că e un apărător înfocat al mediului marin cu toate vietăţile sale .

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.