Antena Meniu Search
x

Video Sfârșit cumplit pentru un șofer român de TIR, în Italia. Un stâlp metalic a străpuns cabina camionului, pe drumul spre Veneţia

Accident tragic în Italia. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. Un român, şofer de TIR, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu autotrenul într-un stâlp de metal. Nenorocirea s-a produs luni seară, la ora 20:30, în apropierea orașului Chioggia, de lângă Veneția, imediat după podul peste râul Brenta.

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 11:14

Vezi și

TIR-ul cu numere de înmatriculare românești, care transporta electrocasnice, se deplasa spre Veneția când, din motive încă necunoscute, a părăsit șoseaua Romea și s-a izbit violent de un stâlp de metal, ieșind în afara carosabilului și rămânând blocat în şanţul de pe marginea drumului.

Şofer român de TIR, mort în Italia. Ar fi fost lovit de un stâlp metalic de semnalizare, care a străpuns cabina

Impactul devastator a fost fatal pentru șoferul camionului, un bărbat de naționalitate română, care a fost probabil lovit sau străpuns de același stâlp metalic care a pătruns în cabina TIR-ului, scrie chioggianews24.it.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, carabinieri şi ambulanţe, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului. 

Investigațiile preliminare indică faptul că în accident nu au fost implicate alte vehicule, camionul părăsind drumul în mod independent. Cercetările oamenilor legii urmează să stabilească dacă a fost vorba despre o problemă tehnică sau dacă şoferului i s-a făcut rău la volan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Sfârșit cumplit pentru un șofer român de TIR, în Italia. Un stâlp metalic a străpuns cabina camionului, pe drumul spre Veneţia