Antena Meniu Search
x

Sfârşit de coşmar pentru un tânăr turist. A căzut în gol de la peste 1.400 de metri înălțime de pe pasarela Skywalk a Marelui Canion

Un bărbat de 33 de ani a căzut de la peste 1.400 de metri de pe o pasarelă a unei atracții turistice extrem de căutate din Grand Canyon și a murit, potrivit autorităților din Arizona, citate de CNN.

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 13:18

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Bărbatul de 33 de ani se afla pe pasarela Skywalk de la Grand Canyon West și a căzut peste margine, plonjând în canionul de dedesubt, a precizat Biroul de căutare și salvare al șerifului din comitatul Mohave într-o postare pe Facebook.

Pe 5 iunie, o echipă de salvare tehnică pe frânghie a răspuns la Skywalk - un pod de sticlă în formă de potcoavă care se întinde la 70 de metri peste marginea canionului - după ce a fost raportată o persoană care a căzut.

Doi specialiști în coborâre pe frânghie ''au răspuns cu un elicopter Kingman (al Departamentului de Siguranță Publică) Ranger la fața locului și au stabilit că bărbatul era decedat'', se arată în postare. Biroul șerifului a declarat că investighează incidentul.

Trupul bărbatului a fost transferat ulterior la Națiunea Hualapai, un trib indian recunoscut la nivel federal, situat în nord-vestul Arizonei, a informat biroul șerifului. Situat în afara Parcului Național Grand Canyon, în zona Grand Canyon West, Skywalk este administrat de tribul Hualapai, potrivit Serviciului Parcurilor Naționale. Skywalk a avut peste 10 milioane de vizitatori din 2007, potrivit site-ului Grand Canyon West.

Biroul șerifului din comitatul Mohave și Departamentul de poliție al națiunii Hualapai nu au transmis reacții către CNN cu privire la această situație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Sfârşit de coşmar pentru un tânăr turist. A căzut în gol de la peste 1.400 de metri înălțime de pe pasarela Skywalk a Marelui Canion