Antena Meniu Search
x

Sfârșit groaznic pentru un român în Italia! A încercat o cascadorie ca în filme, fugind de poliție, dar a căzut de la 15 metri și a murit pe loc (Foto)

Un român a avut parte de un sfârșit teribil în Italia! A vrut să sară de pe un acoperiș pe altul, pentru a fugi de poliție, dar a căzut de la 15 m și a murit.

Un român a avut parte de un sfârșit teribil în Italia! A vrut să sară de pe un acoperiș pe altul, pentru a fugi de poliție, dar a căzut de la 15 metri și a murit.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul prânzului, în orașul italian Bolzano, unde hoțul român a fost văzut sărind de pe un acoperiș pe altul. 

Potrivit presei locale, oamenii au anunțat poliția, iar la vederea mașinii carabinierilor, bărbatul de 30 de ani ar fi încercat o cascadorie ca în filme, vrând să sară de pe o parte a alta a aleii comerciale Francescani, însă a căzut de pe o clădire înaltă de trei etaje.

Românul a murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Sfârșit groaznic pentru un român în Italia! A încercat o cascadorie ca în filme, fugind de poliție, dar a căzut de la 15 metri și a murit pe loc (Foto)