Antena Meniu Search
x

Video Sfârşit tragic pentru un britanic în vârstă de 22 de ani. A fost ucis de elicea unui elicopter, în Grecia: primele mărturii ale prietenilor

Un turist britanic de numai 22 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident înspăimântător, în timpul unei vacanţe în Grecia.

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 08:26

Vezi și

Tânărul a fost lovit mortal de elicea din spate a elicopterului care tocmai îl adusese de la Mykonos la Atena, împreună cu un grup de prieteni. El se îndrepta spre salonul de primire, dar, din motive necunoscute, s-a întors în grabă spre aeronava ale cărei elici continuau să se rotească. Prietenii care îl însoţeau dezmint versiunea că ar fi dorit să-şi facă un selfie.

Pilotul, aflat în stare de şoc, a fost reţinut de poliţie, alături de doi lucrători de pe aerodrom. Ei pot fi acuzaţi de omor prin imprudenţă dacă se va dovedi că nu au respectat normele de siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Sfârşit tragic pentru un britanic în vârstă de 22 de ani. A fost ucis de elicea unui elicopter, în Grecia: primele mărturii ale prietenilor