Antena Meniu Search
x

Sfârşit tragic pentru un şofer român de TIR din Italia: Spulberat de tren după ce a coborît din cabină

Sfârşit înfiorător pentru un şofer român de TIR în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bărbatul de aproximativ 60 de ani şi-a găsit moartea la scurt timp după ce a coborît din cabină.

de Monica Palade

la 03.04.2021, 18:30

Sfârşit tragic pentru un şofer român de TIR din Italia: Spulberat de tren după ce a coborît din cabină - Shutterstock

Românul a fost lovit în plin de un tren în regiunea Piacenza. Trupul său a fost din nou călcat de un al doilea tren care venea din sens opus pe o altă linie.

O moarte înfiorătoare

Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs cumplitul accident. Cei care au văzut momentul spun că şoferul avea căştile în urechi când a coborît şi cel mai probabil nu a auzit venind trenul.

Echipajele sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul românului.

Pe acelaşi subiect

O româncă găsită moartă în canal

În urmă cu doar câteva zile, o româncă de 49 de ani, care lucra ca îngrijitoare, a fost găsită moartă într-un canal din Luni, provincia La Spezia, Liguria, Italia, Trupul femeii care plutea deasupra apei a fost observat de trecători, care au dat alarma.

Oamenii legii sosiți la fața locului au descoperit la aproximativ 100 de metri distanță, rucsacul femeii, care multe obiecte personale, dar și actele de identitate. Cel mai probabil acesta fusese purtat de curent.

Carabinierii exclud moartea violentă sau tentativa de sinucidere, pentru că nivelul apei era foarte scăzut. Se bănuiește că româncei i s-ar fi făcut rău. În apropiere de locul unde a fost găsită, există mai multe case, însă nimeni nu a auzit pe cineva să strige după ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sfârşit tragic pentru un şofer român de TIR din Italia: Spulberat de tren după ce a coborît din cabină