Antena Meniu Search
x

O româncă de 38 de ani, acuzată că şi-a ucis iubitul spaniol, după ce l-a înşelat cu 60.000 de euro

O româncă de 38 de ani a fost arestată la mai bine de un an după ce şi-a ucis iubitul, un profesor pensionar, în vârstă de 75 de ani.

de Monica Palade

la 31.03.2021, 23:14

O româncă de 38 de ani, acuzată că şi-a ucis iubitul spaniol, după ce l-a înşelat cu 60.000 de euro - Shutterstock

Crima a avut loc pe 18 februarie 2020 şi se crede că principalul motiv ar fi fost faptul că bătrânul depusese plângere împotriva ei pentru că l-ar fi înşelat cu 60.000 de euro.

Cei doi aveau o relaţie de doi ani, când bărbatul a înţeles că a fost ţepuit. Femeia mai avea dosare penale pentru înşelăciuni, iar victime îi căzuseră persoane în vârstă.

A avut un complice

Anchetatorii au ajuns la concluzia, după o anchetă de 13 luni, că românca ar fi avut un complice, care a plecat din Logroño, la scurt timp după comiterea faptei, potrivit larioja.com. Cei doi s-ar fi reunit în Madrid.

Românca a fost reţinută pe 25 martie, la Burgos, când se deplasa cu un autobuz din Madrid spre Logroño, unde era citată în dosarele de infracţiuni. Femeia a fost dusă în faţa judecătorilor, care au dispus duminică, 28 martie, arestarea sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O româncă de 38 de ani, acuzată că şi-a ucis iubitul spaniol, după ce l-a înşelat cu 60.000 de euro