Antena Meniu Search
x

Româncă găsită moartă într-un canal, în Italia. Femeia de 49 de ani lucra ca îngrijitoare

O româncă de 49 de ani, care lucra ca îngrijitoare, a fost găsită moartă într-un canal din Luni, provincia La Spezia, Liguria, Italia, Trupul femeii care plutea deasupra apei a fost observat de trecători, care au dat alarma.

de Monica Palade

la 29.03.2021, 15:12

Româncă găsită moartă într-un canal, în Italia. Femeia de 49 de ani lucra ca îngrijitoare - Shutterstock

Oamenii legii sosiți la fața locului au descoperit la aproximativ 100 de metri distanță, rucsacul femeii, care multe obiecte personale, dar și actele de identitate. Cel mai probabil acesta fusese purtat de curent.

Ce cred anchetatorii despre cauza morții

Carabinierii exclud moartea violentă sau tentativa de sinucidere, pentru că nivelul apei era foarte scăzut. Se bănuiește că româncei i s-ar fi făcut rău. În apropiere de locul unde a fost găsită, există mai multe case, însă nimeni nu a auzit pe cineva să strige după ajutor. 

Românca avea grijă de un cuplu din zonă. Anchetatorii continuă cercetările și așteaptă rezultatele autopsiei. Totodată, toți cei care o cunosc vor fi audiați pentru a se afla cum și-a petrecut ultima zi din viață, dacă avea probleme de sănătate sau vreun conflict. La locul tragediei, a fost prezent și primarul Alessandro Silvestri.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Româncă găsită moartă într-un canal, în Italia. Femeia de 49 de ani lucra ca îngrijitoare