Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfâşietor! Mormântul care plânge! Toţi îl aud, dar nimeni nu îl poate elibera

Un fenomen cât se poate de straniu a avut loc în urmă cu foarte mulţi ani! Se întâmpla în orăşelul Dalland din Suedia, lovit de o boală care a decimat populaţia

de Redactia Observator

la 18.11.2014 , 09:23

Un fenomen cât se poate de straniu a avut loc în urmă cu foarte mulţi ani! Se întâmpla în orăşelul Dalland din Suedia, lovit de o boală care a decimat populaţia

La acel moment, se părea că situaţia îi depăşeşte cu totul pe localnici, până când un bătrân venit tocmai din Finlanda le-a dat un sfat înţelept despre cum să oprească răspândirea bolii. Potrivit spuselor lui, doar un sacrificiu i-ar fi îmbunat pe zei, iar ca să scape ar trebui să îngroape în pământ o fiinţă vie. Disperaţi, oamenii i-au ascultat sfatul şi au îngropat un cocoş, dar pentru că nu a avut rezultatul scontat, au sacrificat o oaie. Nici aşa nu a mers, conform Bună Ziua Iaşi.

Simţind că nu mai este altă variantă, iar boala se răspândea tot mai mult, şi-au dat seama că trebuie să sacrifice un om. Ca să ducă gestul la bun sfârşit, au păcălit cu o bucată de pâine un băiat orfan şi l-au prins într-o capcană. În ciuda implorărilor, copilul a fost îngropat de viu fără nici o milă.

Articolul continuă după reclamă

Chiar şi la câteva zile după sacrificiu, unii localnici au crezut că-l aud pe bietul băiat implorând să fie eliberat, deşi el era mort de mult timp, mai ales în timpul zilelor înnorate sau ploioase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Sfâşietor! Mormântul care plânge! Toţi îl aud, dar nimeni nu îl poate elibera