Antena Meniu Search
x

Shanghai prelungeşte testarea gratuită de Covid-19 până la sfârșitul lunii septembire

Cel mai populat oraş din China, Shanghai, prelungeşte testarea gratuită de Covid-19 până la sfârşitul lunii septembrie, în încercarea de a menţine virusul sub control, au anunţat, sâmbătă, autorităţile locale. 

de Redactia Observator

la 13.08.2022, 15:23

Autorităţile sanitare din Shanghai au anunţat, sâmbătă, că au identificat un caz simptomatic şi trei asimptomatice vineri.
Shanghai prelungeşte testarea gratuită Covid-19 până la sfârșitul lunii septembire - Profimedia

Cetăţenilor care nu au făcut un test cu acid nucleic în termen de şapte zile li se va atribui un cod galben în sistemul de coduri de sănătate din Shanghai, se arată în comunicatul oficial al oraşului. Codul galben restricţionează accesul în unele locuri publice. Autorităţile sanitare din Shanghai au anunţat, sâmbătă, că au identificat un caz simptomatic şi trei asimptomatice vineri, potrivit News.ro

Provincia Hainan, cea mai afectată regiune a Chinei

Provincia sudică Hainan este în prezent cea mai grav afectată regiune a Chinei, cu 594 de cazuri simptomatice şi 832 de cazuri asimptomatice raportate sâmbătă. Restricţiile şi carantinele instituite în populara destinaţie turistică sunt preconizate să fie în vigoare în cursul weekend-ului.

Comisia Naţională de Sănătate din China a raportat, sâmbâtă, un total de 2.144 de noi infecţii cu Covid pe 12 august, dintre care 704 de cazuri erau simptomatice şi 1.440 asimptomatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Shanghai prelungeşte testarea gratuită de Covid-19 până la sfârșitul lunii septembire