Antena Meniu Search
x

Video Și-a construit un conac "în cer", dar s-ar putea să nu locuiască niciodată acolo. Vila magnatului indian stă pe un zgârie-nori și valorează 20 de milioane $

Un magnat din India a dus vilele de lux la cel mai înalt nivel! La propriu. Le-a construit în vârful unei clădiri cu 33 de etaje, din India. Mai exact, miliardarul a făcut un conac de peste 40.000 de metri pătrați, un heliport, dar şi o piscină. Totuşi, omul s-ar putea să nu ajungă niciodată să locuiască aici. Miliardarul a fugit în Marea Britanie după ce în 2016 a fost acuzat de fraudă deoarece nu și-a plătit datoriile de 1 miliard de dolari.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 08:33

Vezi și

Irfan Razac, președintele Prestige Estates Projects, care face parte dintr-un acord de dezvoltare comună pentru construirea turnului, a declarat anterior despre proiect: „A fost o provocare să construim conacul pe o consolă imensă la acea înălțime, dar ne-am asigurat îl construim exact așa cum a fost conceput”.

Și-a construit un conac "în cer", dar e posibil să nu locuiască niciodată acolo

Conacul de peste 40.000 de metri pătrațiare este estimat la o valoare estimată la 20 de milioane de dolari.

Există o posibilitate reală ca Mallya, milirdarul căruia îi aparține conacul, să nu ajungă niciodată să locuiască acolo. Mallya era cunoscut drept „regele vremurilor bune” pentru stilul său de viață opulent, potrivit The Financial Times, dar în martie 2016, el a fugit din India după ce nu și-a plătit datorii de peste 1 miliard de dolari și este acuzat de fraudă, potrivit Business Insider.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Și-a construit un conac "în cer", dar s-ar putea să nu locuiască niciodată acolo. Vila magnatului indian stă pe un zgârie-nori și valorează 20 de milioane $