Antena Meniu Search
x

Și-a pus pistolul la tâmplă și a tras! Un tată s-a SINUCIS LIVE, pe Facebook, din cauza fiicei lui: "Adio, acum vă părăsesc, aveți grijă de voi"

Un bărbat din Turcia s-a sinucis live, pe Facebook, cu un pistol, din cauza fiicei lui.

Un bărbat s-a sinucis live, pe Facebook

Un bărbat din Turcia s-a sinucis live, pe Facebook, cu un pistol, din cauza fiicei lui.

Ayhan Uzun, 54 de ani, s-a filmat în timp ce vorbește familiei lui despre faptul că este extrem de supărat că fiica lui nu i-a cerut permisiunea de a se căsători.

"Transmit în direct în această seară și aceasta este dorința mea. Nu vreau ca nimeni dintre cei care m-au adus în această poziție să vină la înmormântarea mea. În cea mai fericită zi din viața fiicei mele (logodna sa), m-au sunat și mi-au spus: "Tată, vino să mănânci o prăjitură". Nimeni nu a întrebat de mine, nimeni nu m-a tratat ca un bărbat. Socrul meu mi-a luat locul și, fără a avea vreun drept, a aprobat căsătoria fiicei mele. Nimeni nu a zis că tatăl acestei fete este în viață. M-aș fi așteptat ca fiica mea și familia să-mi spună: "Vino tată, fii cu noi"", au fost cuvintele spuse de bărbat, cu lacrimi în glas.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Adio, acum vă părăsesc, aveți grijă de voi", au fist ultimele cuvinte înainte de a-și pune pistolul la tâmplă și de a trage.

Potrivit Daily Mirror, familia și apropiații ar fi încercat să-i trimită mesaje și să-l convingă să nu recurgă la un astfel de gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Și-a pus pistolul la tâmplă și a tras! Un tată s-a SINUCIS LIVE, pe Facebook, din cauza fiicei lui: "Adio, acum vă părăsesc, aveți grijă de voi"