Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şi-au pierdut fiul într-un accident de motor, iar ce au descoperit în ziua ÎNMORMÂNTĂRII, i-a ŞOCAT! Nu şi-au închipuit că cineva poate fi în stare de asta!

O înregistrare video cu un adolescent mort a ajuns virală pe Facebook, după ce a fost publicată chiar înainte de înmormântarea tânărului.

de Redactia Observator

la 08.03.2017 , 12:31

O înregistrare video cu un adolescent mort a ajuns virală pe Facebook, după ce a fost publicată chiar înainte de înmormântarea tânărului.

Cameron Chadwick a murit în urma unui accident de motocicletă, la numai 15 ani.

Îngenuncheaţi de durere, părinţii i-au cerut unui frizer să le tundă fiul pentru ultima dată, înainte de a fi înmormântat.

Articolul continuă după reclamă

Dar în timp ce frizerul se ocupa de tunsoarea adolescentului, acesta a cerut unui prieten să înregistreze totul, apoi a postat filmuleţul pe Facebook.

Părinţii băiatului au fost devastaţi când au descoperit înregistrarea şi au cerut explicaţii. Conducerea salonului a trimis un mesaj, prin care şi-au cerut scuze faţă de familia îndoliată.

"În calitate de manager şi în numele întregului personal al frizeriei îmi cer scuze faţă de familia lui Cameron, în legătură cu incidentul de săptămâna trecută", a scris managerul frizeriei pe Facebook, potrivit The Mirrror.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Şi-au pierdut fiul într-un accident de motor, iar ce au descoperit în ziua ÎNMORMÂNTĂRII, i-a ŞOCAT! Nu şi-au închipuit că cineva poate fi în stare de asta!