Antena Meniu Search
x

Şi-au ucis tatăl cu sânge rece: Bărbat de 40 de ani, împuşcat mortal în Berlin. Printre călăi, cei 2 copii, dar şi un adolescent român

Crimă şocantă în vestul Berlinului. Un bărbat de 40 de ani a fost împuşcat mortal, cu mai multe focuri de armă, într-o parcare din Gatow. Potrivit anchetatorilor, printre criminali se află 2 copii ai victimei, o fată de 14 ani şi un băiat de 16 ani, precum şi un adolescent român de 17 ani.   4 adolescenţi au împuşcat mortal un bărbat de 40 de ani, în Berlin. Printre criminali, 2 copii ai bărbatului, dar şi un adolescent român  

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.05.2023, 13:02

Patru tineri, între care doi dintre copiii victimei şi un adolescent român, sunt suspectaţi de crimă după ce un bărbat a fost împuşcat în Gatow, Berlin. La patru zile de la moartea bărbatului, fiul său de 16 ani și românul de 17 ani au fost arestaţi.

Printre criminali, cei 2 copii ai bărbatului

Împreună cu fiica victimei şi iubita tânărului de 16, aceştia l-au ademenit într-o parcare din vestul Berlinului, marţea trecută, folosindu-se de un pretext.

Când au ajuns la faţa locului, bărbatul de 40 de ani a fost împuşcat mortal cu mai multe focuri de armă. Anchetatorii presupun că crima a fost plănuită în amănunt de cei patru. Purtătorul de cuvânt al parchetului nu a oferit momentan alte informații din anchetă privind cele întâmplate ori care a fost motivul din spatele sângeroasei crime.

Pe acelaşi subiect

Fiul și băiatul de 17 ani de naționalitate română au fost aduși în fața judecătorului, după cum a anunțat sâmbătă seară Parchetul General. În consecință, tinerii se află în arest preventiv. Cu toate acestea, fuseseră deja emise mandate de arestare pe numele lor. Acestea au stat la baza unei ample operaţiuni de campturare de sâmbătă dimineața, la care ar fi participat un grup special de operaţiune (SEK) și o echipă de o sută de polițiști din Berlin.

Naționalitatea copiilor victimei este neclară

Fetele de 14 și 15 ani rămân însă în libertate. Potrivit anchetatorilor, acestea nu îndeplinesc cerințele pentru un mandat de arestare din cauza vârstelor lor, dar sunt răspunzătoare penal.

În cazul lor, în conformitate cu Legea privind tribunalele pentru minori, se aplică reguli și mai stricte pentru arestarea preventivă. Acestea se află în grija mamelor, potrivit purtătorului de cuvânt al parchetului.

Potrivit autorităților, naționalitatea copiilor victimei este neclară. Până acum nu se știe dacă sirianul ucis are şi alți copii. Suspectul de 17 ani are cetăţenie română, fata de 15 ani are cetăţenie germană.

Fotografiile de la locul crimei au provocat consternare și incertitudine în rândul localnicilor. Joi, poliția a lansat un apel la martori, până vineri primind zeci de ponturi privind posibili suspecţi. Cei doi au fost vizați în cursul anchetei și al declarațiilor martorilor, conform presei germane.

Ancheta este în continuă desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Şi-au ucis tatăl cu sânge rece: Bărbat de 40 de ani, împuşcat mortal în Berlin. Printre călăi, cei 2 copii, dar şi un adolescent român